Mijn ding Lasser

Als lasser maak jij de mooiste dingen, van groot tot klein. Bij VDL kun je diverse lastechnieken leren zoals MIG/MAG- en TIG-lassen.

Direct salaris

Kennismaken met VDL-bedrijven

Betaalde opleiding op maat

Gratis Talent Scan

Leuke uitjes met je collega-trainees (o.a. bij PSV)

VDL-contract

MBO Tech Traineeship van VDL

Tijdens ons MBO Tech Traineeship krijg je direct een contract met een mooi salaris. En je krijgt inzicht in verschillende technische beroepen. Met meer dan 100 samenwerkende VDL-bedrijven hebben we diverse functies en daar zit jouw ding ongetwijfeld bij. Van MIG/MAG- of TIG-lassen tot CNC-frezen. Van draagkracht berekenen tot technisch tekenen. Tijdens het MBO Tech Traineeship ga jij samen met ons ontdekken wat er bij je past.

Maatwerk opleiding én persoonlijke begeleiding

Het MBO Tech Traineeship is er speciaal voor talent met én zonder technische achtergrond of opleiding. We kijken samen met jou wat je al weet, kunt en wilt. Onder andere door een gratis Talent Scan. Op die manier ontdekken we waar je talent en kansen liggen. En kunnen we jou een maatwerk opleiding aanbieden. Mét persoonlijke coaching en training.

Leuke uitjes!

Het traineeship is niet alleen leren en werken, maar ook samen met de andere trainess toffe activiteiten beleven! Samen met je trainees kun je meedoen met een pubquiz, teambuildingactiviteiten, rondleidingen bij andere VDL-bedrijven en sportieve uitjes in samenwerking met PSV! Wie wil er nu niet met de spelersbus naar het stadion voor een exclusief kijkje in de kleedkamer?

Lees meer

Over VDL Groep

VDL Groep is een internationaal industrieel familiebedrijf met meer dan 100 bedrijven, verspreid over 19 landen en met ruim 15.000 medewerkers. De VDL-bedrijven hebben elk hun eigen specialisme en werken onderling intensief samen. Onze activiteiten zijn samen te vatten in de ‘vijf werelden van VDL’: Science Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech.

Bij VDL gebeuren elke dag mooie dingen! Onze bedrijven werken nauw samen aan onderdelen voor vrachtwagens, machines voor microchips en voedselverwerking, inrichting van autofabrieken, lichtmasten, warmtewisselaars en containerhandlingsystemen. Maar ook aan auto’s en bussen. Te veel om hier op te noemen. Je ontdekt het allemaal tijdens jouw MBO Tech Traineeship van VDL.

Lees meer
Mijn ding Anass

"Ik wil graag de beste CNC-frezer van Brabant worden en VDL helpt me daarbij."

Anass , Verspaner (frezer)

Mijn ding Nunticha

"Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren."

Nunticha , Cleanroom assemblage

Mijn ding Tjeu

"Ik maak machines die mensen in het dagelijks leven gebruiken, dat vind ik leuk."

Tjeu , Assemblage monteur machinebouw

Mijn ding Gies

"Nu ben ik TIG-lasser, maar ik wil graag mijn las-skills nog verder verbeteren."

Gies , Lasser

Mijn ding Kevin

"Ik kom uit de IT, maar dit werk is veel leuker!"

Kevin , Verspaner

Mijn ding Kasia

"Het is bij VDL goed geregeld en je krijgt leuke voordelen zoals een dagje naar de Efteling en een gaaf personeelsfeest."

Kasia , Assemblage monteur

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Ontdek jouw ding

Meld je aan voor één van de info-avonden